Over mij

Energiek, fit, gepassioneerd en altijd met de lach op mijn gezicht!

Hey daar! Ik ben een energieke, fitte en gepassioneerde persoon. Ik hou van dansen en sporten en sta bekend als een echte doorzetter. Maar bovenal, ik ga altijd door het leven met een lach op mijn gezicht. Dus als je op zoek bent naar wat positieve vibes en een helpende hand, dan ben ik hier om je te ondersteunen!

Ik volgde heel wat opleidingen en dit in combinaite met jarenlange ervaringen zorg ik ervoor dat mijn lessen gevarieerd en doeltreffend zijn. Heb je specifieke vragen? Ik help je graag verder!

Waarom voor mij kiezen?

Some fun-facts!

Opleiding

Hoger Instituut voor dans te Lier. Certificaat ‘International Aerobic Teacher Course’. Initiator/jeugdsportbegeleider dans Jeugdsportcoördinator.
(Bloso) trainer/instructor B: jazzdans, jeugddans, klassieke dans en actuele dansvormen (street,hiphop,...). Erkende Partyrobics® lesgever.

Ervaring

Internationale dansstages en dansgroepen, artistiek coördinator en verantwoordelijke voor de docenten in dansschool S-Pression, ervaren danser en dansdocent en reeds jaren lesgeefster in Pilates, yoga en Partyrobics® !

Happy vibes

Ik ga door het leven met een lach op mijn gezicht dus als je nood hebt aan een portie positieve vibes, give me a call!

Energiek

Sporten en dansen geeft me tonnen energie. Ik heb heb dit nodig als uitlaatklep en als ontspanning.

Cavia mama

Mijn cavia's zijn mijn kindjes! Een echte passie waardoor ik iedere avond verlang om thuis te komen bij deze beestjes.

Vrijwilliger

Naast het dansen, sporten, cavia mama zijn en vriendschappen onderhouden ben ik vrijwillige medewerker in dierenasiels.

Vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op en we beantwoorden graag al jouw vragen.