Praktisch

Ik werk met een 10-beurtenkaart systeem

Ben je een nieuwe tienbeurtenkaartgebruiker? 

Wens je eerst een tienbeurtenkaartles te proberen zonder nu reeds een tienbeurtenkaart te kopen: dat kan! Bij aanvang van de les betaal je cash of via payconiq €12. Daarna kan je beslissen je wel of niet in te schrijven (*) voor tienbeurkaartles(sen). Ben je van plan een tienbeurtenkaartles(sen) uit te proberen in de week van 4 tem 11 september? Dan is reservatie verplicht via info@fitmetsara.be Voor Pilates en yoga lessen: eigen matje meebrengen.

(*) Beslis je een tienbeurtenkaart aan te schaffen?:volg dan de stappen die op de inschrijvingspagina verschijnen. Na het voldoen van de betaling is je aansluiting en verzekering in orde en zal je tienbeurtenkaart klaar liggen bij de docente Sara.

Plaats je meerdere tienbeurtenkaartlessen in je bestelmandje dan betaal je één keer een tienbeurtenkaart. Dezelfde tienbeurtenkaart is geldig voor alle tienbeurtenkaartlessen. Voor de start van een tienbeurtenkaartles waarop je aanwezig bent stempelt de docente telkens één vakje af. Je tienbeurtenkaart is 15 maanden geldig na eerste gebruik.

Was je eerder reeds geregistreerd en tienbeurtenkaartgebruiker? Dan hernieuw je ieder nieuw seizoen je lidmaatschap. Indien je nog beschikt over een tienbeurtenkaart hoef je geen betaling te doen, enkel je registratie bevestigen en je lessen kiezen voor het nieuwe seizoen én je bestelmandje bevestigen is voldoende. Nieuw: je tienbeurtenkaart is 15 maanden geldi na eerste gebruik.

Korting voor tienbeurtenkaartgebruikers: danst één of meerdere van je kinderen bij S-pression dan geniet je eveneens van gezinskorting bij bestelling van je eerste tienbeurtenkaart.

DE TIENBEURTENKAARTLESSEN: (easy) Pilates, (easy) yoga, Partyrobics®, workout voor 18+ én blijf fit/opnieuw fit voor  55+ worden gegeven op 2 locaties waar je gratis en dichtbij kan parkeren: Quercus Molenstraat 160 Eeklo en Sportpark Eeklo.